Skip to main content

Acél ajtók tökéletes beépítéssel

Biztonsági ajtók

  • 15 + 1 acéltüskés záródás
  • Kiemelést gátló, süllyesztett zsanérok
  • 2,5 mm vastag acéllemez borítás
  • 7cm-es szárnyvastagság
  • Exkluzív, világító LED-es kilincs-garnitúra
  • Fúrásvédelemmel ellátott cilinder betét
  • Halszemoptikás kitekintő
  • Beépített csengő

PIR-310

PIR-320

PIR-330

PIR-340

PIR-350

PIR-360

PIR-370

PIR-380

PIR-390

Beltéri ajtók

Emelő-toló rendszer

Az aluplast emelőtoló ajtó 85mm rendszere magas energiahatékonyságával és könnyű kezelhetőségével tűnik ki: Még a 6,50 m x 2,80 m-es maximális méretnél is egyszerűen és erőlködés nélkül nyitható és zárható, emellett folyamatos és akadálymentesített átjárást tesz lehetővé.

Ezenkívül extrém körülmények mellett is tesztelték: záporeső, vihar, vagy egyéb extrém időjárási viszonyok mellett is abszolút tömített az aluplast emelőtoló ajtója.

Az emelőtoló ajtó 85mm három különböző változatban kapható: Basic-verzió, amely az energiamegtakarítási rendelet minden követelményét teljesíti; Standard-verzió még jobb hőszigeteléssel; és Premium-verzió kiváló, passzívház szintű hőszigetelési értékekkel.

Akadálymentesített? Hát persze!

A cél: teljes mozgásszabadság azoknak, akik mobilitásukban korlátozottak. Ezért az Elelőtoló ajtó 85 mm akadálymentesített változatban is kapható. Az ajtótokban, amely optikailag átfutó padlónak hat, csak egy lapos küszöb van a kül- és beltér közti kényelmes, akadály nélküli átjárás biztosítására. Természetesen nagyon könnyen nyitható és zárható- még a nagy szerkezeteknél is.

Így az emelőtoló ajtó akadálymentesített küszöbbel teljesít a DIN 18040 ” Akadálymentes építés” által támasztott követelményeket.

Műszaki leírás:

85 mm beépítési mélység
Uf= 1,4 W/m2K
Uw=0,87 W/m2K standard három rétegű üveggel: Ug=0,6 és Psi=0,040 W/mK
Uw= 0,71 W/m2K a lehető legjobb változat három rétegű üveggel: Ug= 0,4 és Psi=0,030 W/mK
termikusan osztott aluküszöb
aluvezetősín
RC2 betörésvédelemig
44dB-ig
51 mm üvegezési vastagságig
számtalan dekorváltozatban kapható
aluskin alumínium takaróhéjjal is kapható (nagy színválasztékban)
rejtett vízkivezetés lehetséges
opció: akadálymentesített
opció: fixframe

Párhuzamos-toló szerkezet

Kényelmes nyitás, eltolás és zárás: Roto Patio Inowa az ötletes toló-rendszer. A görgős csapágyazású szerkezetnek köszönhetően a szárnyak könnyen eltolhatóak – mindenféle zavaró súrlódástól mentesen. A zárás szintén kényelmes és nagy erőkifejtés mentes – mindezek mellett az innovatív működési mód nagy szorítónyomást biztosít.

További előnyök a kényelem szempontjából:

kényelmes nyitás még nehéz szárnyak esetén is a könnyen működtethető kilincseknek köszönhetően
szárny tokba történő enyhe önbehúzása kényelmes zárást biztosít
kényszerműködtetésű egyenletes záródás a szárny mind a négy oldalán elhelyezkedő vezérelt záródási pontoknak köszönhetően

Kivűló szigetelés, még viharos időjárás esetén is: A toló ablakok és -ajtók világszinten nagy népszerűségnek örvendeznek. Segítségükkel rendgeteg fény jut a lakásba vagy az irodába, könnyű átjárást biztosítanak bel- és kültér között és mindemellett helytakarékosan is nyithatóak. A Roto Patio Inowa – az ötletes vasalat kiváló szigetelésű toló rendszerekhez – mindezt kényelmesen működtetés mellett biztosítja.

Kint vihat, bent viszont kellemes klíma: A Roto Patio új mércét állít fel a tömítettség területén és ebből adódóan optimális megoldás magas épületekhez, ahol a nyílászárók nagy szélterhelésnek vannak kitéve. Még orkán erejű széllökésekkel tarkított esős, viharos időben is – amely közvetlenül éri a nyilászárót – tartós és biztos szigetelést biztosít a vasalat. Nincs huzat és nincs nyikorgó szárny – köszönhetően az egyedülálló technikának.

Kint zaj, bent viszont megnyugató csend: A vasalat egy számottevő pluszt nyújt a lakás komfort területén. Mivel a technikai innovációk, amelyek a szél és az eső bejutását megakadályozzák, egyúttal védenek – a teljes szerkezet megfelelő kivitelezése esetén – a külső zaj ellen is. Így a Roto Patio Inowa minden, a tolóablakok- és ajtók zajszigetelésével szemben támasztott feltételeknek eleget tesz, így ideális forgalmas utcák, utak vagy akár repülőterek közelében lévő építési projektekhez is.

A magas tömítettség egyedileg bővíthető: Már alapkivitel esetén is a körkörös záródási pontok egyenletes, magas szorítónyomást biztosítanak. A további záródási pontok beépítésével a lehető legnagyobb szigetelés és magasabb biztonság érhető el. Ezek a kívánt mennyiségben és a kívánt helyekre helyezhetőek el – a különböző szélterheléseknek megfelelően, amelyeknek a magas épületeket vannak kitéve. További technikai tulajdonságok:

innovatív, a tokra merőleges záródási mozgás
körbefutó tömítés
záródási pontok a mozgó- és a fix szárny találkozásánál is
az összes záródási pont kilincs vezérelt

Egy hasznos mellékhatás: Minél nagyobb az ajót tömítettsége, annál jobb a szigetelés és annál kisebb az energia felhasználása. Ezért a Roto Patio Inowa hozzájárul a fűtés- és a klímatizálás költségeinek a csökkentéséhez is.

Bevizsgált minőségű, tartós működés biztonság: Az új Roto vasalat tartós és különösen hosszú élettartamú tömítettséget biztosít, köszönhetően a kiváló minőségű alkatrészeknek. A Roto Patio inowa a következő követelményeknek felel:

Légzáróság: Légáteresztés, 4. osztály (DIN EN 1026/12 207)
Csapóeső szigetelés , 9A osztály (DIN EN 1027/12 208)

Vasalat az esztétikus fotó renszerekhez: A dizájn egyre nagyobb szerepet játszik a tolóajtóknál és -ablakoknál. Ezért is a Roto Patio Inowa a megfelelő választás:

A rejtett technika lehetőség teszi az egyenes vonalvezetésű keskeny, modern dizájnnal rendelkező profilok alakmazását
A kiváló Roto kilincs dizájn teszi teljessé a nyilászáró megjelenést.

Kérje a profil- és a nyilászárógyártóknál: Minőség, teljesítmény valamint gyors, egyszerű és ezáltal gazdaságos gyártás – az ez amit a profil- és nyilászárógyártók a modern vasalat technológiától elvárnak. A Roto Patio Inowa mindenki számára meggyőző:

több milliószor bizonyított Roto központi zárás
csekély számú és variánsú alkatrészből felépülő vasalat garnitúra
a záródási pontok száma és poziciója a különböző objekt követelmények szerint változtathatók
hosszú élettartam és tartós, megbízható működés

Tökéletes megoldás 200 kg szárnytomegig: A vasalatrendszer meggyőző minőségi- és teljesítmény tulajdonságokkal rendelkezik, gazdaságos gyárthatóságot tesz lehetővé és ezenfelül széles alkalmazhatósági tartománnyel rendelkezik:

Szárnyhoronyszélesség: 710-1500 mm
Szárnyhoronymagasság: 590-2500 mm

Egyedi CPL ajtók

AJTÓPANELEK, DÍSZÜVEGEK KATALÓGUS

PIRAMIS-A.B. Bt.
2364 Ócsa, Dr. Békési Panyik Andor utca 30.

Bemutatóterem: 1181 Budapest, Üllői u 365.

Iroda: +36 70 908 50 55
piramis@piramisajtoablak.hu